Naujų “Jura” viskių pristatymas ir degustacija
Degustacijoje sveikinsime ir ragausime penkis naujus viskius, iš egzotinės Škotijos salos.
Degustacijoje sveikinsime ir ragausime penkis naujus viskius, iš egzotinės Škotijos salos.
Kviečiame į škotiškų naujienų degustaciją, kurioje ragausime iš Škotijos bei jos salų atvykusius naujokus. Didžioji dalis jų - išleistų nedideliu ir limituotu tiražu.
Baro lentynas pasiekė du nauji viskiai iš Airijos daryklos “Glendalough”. Tai 13 metų viskis, kuris brandintas viskio pasaulyje retai sutinkamo, japoniško ąžuolo – mizunara – statinėse. Bei “Glendalough 7 YO” metų viskis, o jis brandintas airiško porterio statinėse, atkeliavusiose iš “The 5 Lamps” bravoro Dubline.
Kviečiame ragauti jūros gėrybes su mėlyno pelėsio sūrio ir škotiško salyklinio viskio “Aberlour 12 YO” padažu.