Škotiškų naujienų degustacija

Kviečiame į škotiškų naujienų degustaciją, kurioje ragausime iš Škotijos bei jos salų atvykusius naujokus. Didžioji dalis jų - išleistų nedideliu ir limituotu tiražu.


Naujiena! Glendalough viskis brandintas japoniško ąžuolo statinėje

Baro lentynas pasiekė du nauji viskiai iš Airijos daryklos “Glendalough”. Tai 13 metų viskis, kuris brandintas viskio pasaulyje retai sutinkamo, japoniško ąžuolo – mizunara – statinėse. Bei “Glendalough 7 YO” metų viskis, o jis brandintas airiško porterio statinėse, atkeliavusiose iš “The 5 Lamps” bravoro Dubline.


Midijų vakaras – ketvirtadienį

Kviečiame ragauti jūros gėrybes su mėlyno pelėsio sūrio ir škotiško salyklinio viskio “Aberlour 12 YO” padažu.

Spausdami žemiau Jūs patvirtinate, jog esate vyresni nei 20 metų.